Baloun Flexizadels

De Baloun flexizadels komen in 2 verschillende lijnen; de standard line en de exclusive line. De beide lijnen worden geleverd op de M-panels of G-panels, afhankelijk van de rugvorm van het paard.

De exclusive lijn heeft standaard panelen met een onderlaag van thermoactieve gel, hetgeen het toch al zeer comfortabele zadel nog plezieriger maakt voor paard en ruiter.

STANDARD line

G – Gaston

Speciaal opgebouwde kussens ontwikkeld voor ronde paarden met bredere en lagere tot geen schoft. Met lining over de schoftregio. Deze kussens zorgen ervoor dat op de ronde paarden het zadel stabiel blijft liggen en niet gaat roteren of rollen over de rug. Het G-Gaston kussen in de standard line is gemaakt van latex.

G-gaston kussen, standard line
G-gaston kussen, standard line

 

 

 M – Mix

M-Mix panel, standard line
M-Mix panel, standard line

Kussens ontwikkeld voor de standaard paardenrug met een normale tot hoge schoft. De kussens geven het zadel voldoende lift van de rug en zorgen voor een stabiel geheel. De kamer wordt wijder en lager richting de lepel.  Het M -Mix kussen is in de standard line gemaakt van latex.

 

 

 

EXCLUSIVE LINE

In de exclusive line zijn de kussens van het flexizadel voorzien van een extra laag thermoactieve gel aan de rugkant van het paard. Dit zorgt voor extra comfort. Paarden reageren over het algemeen erg goed op deze kussens.

Exclusive line, G-panel met thermoactive gel
Exclusive line, G-panel met thermoactive gel
Exclusive line; M-Mix panel met thermoactive gel
Exclusive line; M-Mix panel met thermoactive gel